sadaya Kategori
EN

Natrium Tiosulfat

Imah>produk>Natrium Tiosulfat

Natrium Tiosulfat

Molecular formula: Na2S203*5H20

Chemical name: Sodium thiosulfate

Kodeu HS: 28328000

Beurat molekul: 248.17

aplikasi:

Dipaké dina fixers. Dlating, kulit. réduktan. agén dechlorinating. agén walirang dveing ​​salaku agén preventif Blush. sarta salaku disinféktan Jeung agén decolor.

1 produk kapanggih

    Taros Kami

    Gabung sareng urang janten anu pangpayunna terang ngeunaan produk pangénggalna urang sareng kompromi.

    kategori panas