sadaya Kategori
EN

Natrium Métabisulfit

Imah>produk>Natrium Métabisulfit

Natrium Métabisulfit

Chemical formula: Na2S2O5

CAS NO .: 7681-57-4

Mol beurat: 190.10

Physical appearance: White crystal powder.

Standard: Industrial Grade: HG/T2826-2008,

aplikasi:

1.Mordant: printing and dyeing industry;

2.Bleaching Agent : waste water/textile/paper pulp/bamboo/timber;

3.Rubber solidifying agent;

4.Hydrocarbon perfume aldehyde: perfume industry.

1 produk kapanggih

    Taros Kami

    Gabung sareng urang janten anu pangpayunna terang ngeunaan produk pangénggalna urang sareng kompromi.

    kategori panas