sadaya Kategori
EN

Natrium Karbonat

Imah>produk>Natrium Karbonat

Natrium Karbonat

Molecular Formula: Na2CO3

Cas No. 497-19-8

Hs Code: 28362000

Beurat molekul: 105.9

Appearance: White powdered crystal

aplikasi:

soda ash is used in chemical industry, glass-manufacturing, metallurgy, paper-manufacturing, petro chemical industry etc.

1 produk kapanggih

    Taros Kami

    Gabung sareng urang janten anu pangpayunna terang ngeunaan produk pangénggalna urang sareng kompromi.

    kategori panas