sadaya Kategori
EN

Sodium Fluorida

Imah>produk>Sodium Fluorida

Sodium Fluorida

MF: NaF

NO CAS: 7681-49-4

Mol beurat: 41.99

Penampilan: kristal bodas atawa bubuk

HS.CODE: 2826192010

aplikasi:

1. dipaké salaku péstisida jeung bakterisida dina tatanén;

2. dipaké salaku pangawét kai, agén perlakuan cai, pigmén keramik jeung perlakuan fluorida logam lampu

1 produk kapanggih

    Taros Kami

    Gabung sareng urang janten anu pangpayunna terang ngeunaan produk pangénggalna urang sareng kompromi.

    kategori panas