sadaya Kategori
EN

Natrium Formate

Imah>produk>Natrium Formate

Natrium Formate

MF: HCOONa

CAS No .: 141-53-7

Mol beurat: 68.01

Katémbong: bubuk bodas

Purity: 92% Min, 96% Min

aplikasi:

1. Dipaké salaku agén tanning Kulit, catalyzer, disinfector dina industri kulit, boga fungsi minangka uyah kamuflase dina metoda tanning Chrome.

2. Dipaké salaku bahan baku dina manufactures natrium hydrosulphite, asam format jeung asam oxalic.

1 produk kapanggih

    Taros Kami

    Gabung sareng urang janten anu pangpayunna terang ngeunaan produk pangénggalna urang sareng kompromi.

    kategori panas