sadaya Kategori
EN

Natrium Sulfit

Imah>produk>Natrium Sulfit

Natrium Sulfit

Name : sodium sulfide

NO CAS: 1313-82-2

HS CODE : 2830101000

Mol wt :78.04

Appearance and charater : yellow or red flakes , with an offensive odor

aplikasi:

1. It is used in the production of sulfur dyes in the dye industry, and is the raw material of sulfur blue .

2. ogé dipaké salaku bantuan noda pikeun ngabubarkeun dyes walirang dina percetakan jeung industri dyeing.

3. pikeun hidrolisis panyabutan bulu sumputkeun atah dina industri kulit, tapi ogé pikeun persiapan natrium polysulfide pikeun nyepetkeun kulit garing cai lemes pikeun mantuan.

4. Hal ieu dipaké salaku agén masak di industri kertas.

5. salaku denitration rayon jeung réduksi eusi nitrat dina industri tékstil.

6. Ogé éta bahan baku natrium thiosulfate, natrium polysulfide, dyes walirang jeung bahan séjén.

1 produk kapanggih

    Taros Kami

    Gabung sareng urang janten anu pangpayunna terang ngeunaan produk pangénggalna urang sareng kompromi.

    kategori panas