sadaya Kategori
EN

Tambaga Sulphate Pentahydrate

Imah>produk>Tambaga Sulphate Pentahydrate

Tambaga Sulphate Pentahydrate

Chemical formula: CuSO4 • 5H2O

CAS No .: 7758-99-8

Mol beurat: 249.608

Kode HS: 28332500

EINECS NO : 231-847-6

aplikasi:

Copper Sulphate pentahydrate is widely used in the field of electroplating, dyeing , textile printing , farm chemical and so on . It's water solution has strong bactericidal effect . In the field of agriculture it is mainly used for the desease prevention of fruit trees , tomatoes ,rice etc.

2 produk kapanggih

    Taros Kami

    Gabung sareng urang janten anu pangpayunna terang ngeunaan produk pangénggalna urang sareng kompromi.

    kategori panas