sadaya Kategori
EN

Natrium hidroksida

Imah>produk>Natrium hidroksida

Natrium hidroksida

MF: NaOH

NO CAS: 1310-73-2

Mol beurat: 40.00

Penampilan: flakes bodas atanapi granular, utamana bodas, diwenangkeun warna microstrip

KODE HS: 2815110000

aplikasi:

1.digunakeun dina produksi kertas jeung bubur selulosa;

2. dipaké pikeun sabun, produksi detergent sintétik;

3. industri kimia pikeun produksi boraks;

4.perlakuan permukaan pikeun produksi alumina, séng logam jeung logam tambaga jeung kaca, enamel, ubar, dyes jsb;

5.also bisa dipaké salaku desiccant basa

1 produk kapanggih

    Taros Kami

    Gabung sareng urang janten anu pangpayunna terang ngeunaan produk pangénggalna urang sareng kompromi.

    kategori panas