sadaya Kategori
EN

Sodium Sulphite Anhydrous

Imah>produk>Sodium Sulphite Anhydrous

Sodium Sulphite Anhydrous

MF:Na2SO3

Purity:90%, 93% , 96%

NO CAS: 7757-83-7

Mol beurat: 126.04

Penampilan: bubuk kristal bodas

HS CODE: 28321000

aplikasi:

Agén pemutihan pikeun pulp kertas, Pengolahan cai limbah, Agén pemutihan pikeun industri pertambangan, Warna stripper na deoxidization, Kimia Bantu dina prosés tanning

1 produk kapanggih

    Taros Kami

    Gabung sareng urang janten anu pangpayunna terang ngeunaan produk pangénggalna urang sareng kompromi.

    kategori panas