sadaya Kategori
EN

Sodiun Formaldehida Suloksilat C Lumps

Imah>produk>Sodiun Formaldehida Suloksilat C Lumps

Sodiun Formaldehida Suloksilat C Lumps

Chemical formula: NaHSO2.CH2O.2H2O

CAS No .: 149-44-0

Mol beurat: 154.118

Penampilan fisik: Bodas nubby atanapi powdery solid

Kodeu HS: 28311020

aplikasi:

Dipaké salaku agén motret-warna dina percetakan jeung industri dyeing, aktivasina dina synthetics karét sarta industri pemutih, antidote of Hg, Bi, Ba.

1 produk kapanggih

    Taros Kami

    Gabung sareng urang janten anu pangpayunna terang ngeunaan produk pangénggalna urang sareng kompromi.

    kategori panas