sadaya Kategori
EN

Natrium Hidrosulfit

Imah>produk>Natrium Hidrosulfit

Natrium Hidrosulfit

Chemical formula:Na2S2O4

Cas No:7775-14-6,

Mol beurat: 174.108

Standard: Industrial Grade HG/T 2074-2011

Appearance: White Crystals Powder

KODE HS: 28311010

aplikasi:

It is widely used in the textile industry for vat dyeing, reduction cleaning, printing, stripping and textile materials bleaching.

1 produk kapanggih

    Taros Kami

    Gabung sareng urang janten anu pangpayunna terang ngeunaan produk pangénggalna urang sareng kompromi.

    kategori panas