sadaya Kategori
EN

Séng Sulfat

Imah>produk>Séng Sulfat

Séng Sulfat

Chemical formula: ZnSO4 • H2O / ZnSO4 • 7H2O

Mol wt: 179.46 / 287.56

CAS No.: 7446-19-7 / 7446-20-0

Kode HS: 2833293000

aplikasi:

Zinc Sulphate is mainly used as raw material for the production of lithophone and zinc salts. It is also used in synthetic fiber industry, zinc plating , pesticides, flotation, fungicide and water purification. In agriculture, it is mainly used in feed additive and trace element fertilize, etc.

1 produk kapanggih

    Taros Kami

    Gabung sareng urang janten anu pangpayunna terang ngeunaan produk pangénggalna urang sareng kompromi.

    kategori panas