sadaya Kategori
EN

Natrium hidroksida

Imah>produk>Natrium hidroksida

未 标题 -1
kaustik
Natrium hidroksida
Natrium hidroksida

Natrium hidroksida


Fitur

MF: NaOH
NO CAS: 1310-73-2
KODE HS: 2815110000
Mol beurat: 40.00
Penampilan: flakes bodas atanapi granular, utamana bodas, diwenangkeun warna microstrip
Net 25kg per plastic woven bags with inner liner or as customers' request

Application : 1,used in the production of paper and cellulose pulp ;

       2,used for soap, synthetic detergent production

     3,the chemical industry for the production of borax

     4,surface treatment for the production of alumina , metal zinc and copper metal and glass ,enamel , medicine ,dyes etc;

    5,also can be used as alkaline desiccant

 

item

spésifikasi

96%

99%

Premium grade

First class

Qualified product

Premium grade

First class

Qualified product

content(NaOH)%     ≥

96.0

96.0

95.0

99.0

98.5

98.0

NaCl%               ≤

1.0

-

-

-

-

Fe2O3 %              ≤

2.5

-

-

-

-

Na2CO3%              ≤

1.2

1.3

1.6

0.5

0.8

1.0

 

 

aplikasi

1.digunakeun dina produksi kertas jeung bubur selulosa;
2. dipaké pikeun sabun, produksi detergent sintétik;
3. industri kimia pikeun produksi boraks;
4.perlakuan permukaan pikeun produksi alumina, séng logam jeung logam tambaga jeung kaca, enamel, ubar, dyes jsb;
5.also bisa dipaké salaku desiccant basa

spésifikasi
itemspésifikasi
96%99%
Kelas premiumKelas kahijiProduk kualifikasiKelas premiumKelas kahijiProduk kualifikasi

eusi

(NaOH)% ≥

96.096.095.099.098.598.0
NaCl%   ≤1.0-----
Fe2O3%  ≤2.5-----
Na2CO3%≤1.21.31.60.50.81.0


Produk Biomédis

Taros Kami

Gabung sareng urang janten anu pangpayunna terang ngeunaan produk pangénggalna urang sareng kompromi.

kategori panas