Të gjitha kategoritë
EN

Lajmet e industrisë kimike

home>Lajme>Lajmet e industrisë kimike

Përfaqësuesi i Kongresit Kombëtar të Popullit: Rritni Shkallën e Rimbursimit të Taksës së Eksportit të Produkteve Kimike të Fosforit

Koha: 2021-05-11 Goditjet: 1

In view of the fact that my country's phosphorus chemical industry is large but not stronq, and there is still a large qap between the international advanced level, Li Guozhang, a representative of the National People's Congress and chairman of Hubei Xingfa Chemical Group Co., Ltd., proposed to increase tax items and increase exports of some exported phosphorus chemical products Recommendations on tax rebate rates.

NA KONTAKTONI

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.