Të gjitha kategoritë
EN

Lajmet e industrisë kimike

home>Lajme>Lajmet e industrisë kimike

Industria e dioksidit të titanit hulumton zhvillimin e "planit të 14-të pesë-vjeçar"

Koha: 2021-05-11 Goditjet: 1

"Durina the 14th Five-Year Plan' period, the titanium dioxide industry should accelerate the transition from a traditional industry to an advancermanufacturing industry, and optimize the product structure of the chlorination and sulfuric acid processes. In addition, as the domestic tide of titanjum.dioxide renovation and expansion strikes, the supply may exceed the demand. Domestic titanium dioxide has become a necessary option for the international market." On March 29, at the 2021 sulfur industry chain market exchange meeting held by the China Sulfuric Acid Industry Association in Beiing, Fu Yilian, Deputy Secretary-General of the Titanium Dioxide Branch of the China Coatings Industry Association, made the above judgment.

NA KONTAKTONI

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.