Të gjitha kategoritë
EN

Lajmet e industrisë kimike

home>Lajme>Lajmet e industrisë kimike

Tregu i sodës së hirit: Kërkesa nxit ngrohtësinë

Koha: 2021-05-11 Goditjet: 17

Në fillim të vitit 2021, fasulja e tregut të hirit të sodës ka hequr tendencën rënëse dhe ka shfaqur një prirje rritëse. Më 22 janar, çmimi mesatar i hirit të sodës së lehtë ishte 1350 juanë (çmimi ton, i njëjti më poshtë), një rritje prej 0.75% nga botimi i muajit. “Pasi lançohet kapaciteti i ri i prodhimit të industrisë olass fotovoltaik në vitin 2021, kërkesa për sodë do të rritet me rreth 1.73 milionë tonë, e mbivendosur me tërheqjen e pajisjeve të vjetra dhe industria e hirit të sodës pritet të sjellë një cikël të ri biznesi.


Kontaktoni

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.

Kategoritë e nxehta