Të gjitha kategoritë
EN

Lajmet e industrisë kimike

home>Lajme>Lajmet e industrisë kimike

Recently, the price of zinc has fluctuated ,but the overall trend is going up.

Koha: 2021-01-06 Goditjet: 1

Recently, the price of zinc has fluctuated ,but the overall trend is going up.

The production of sodium formaldehyde sulphoxtylate #rongalitee) requires zinc powder, which will inevitably affect the price of sodium formaldehyde sulphoxtylate after the spring festival .图片 无 替代 文字

NA KONTAKTONI

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.