Të gjitha kategoritë
EN

Lajmet e industrisë kimike

home>Lajme>Lajmet e industrisë kimike

Masat për shuarjen e zjarrit me #hidroksid natriumi

Koha: 2021-04-30 Goditjet: 25

Masat për shuarjen e zjarrit me #hidroksid natriumi

#Sodiumhydrosulfite ka reduktueshmëri të fortë, do të ndizet spontanisht në ujë dhe do të lëshojë gazra toksikë si dioksidi i squfurit.

Masat për shuarjen e zjarrit me hidrosulfit natriumi

1. Përdorni shumë ujë për të shuar, shumë ujë mund të shpërndajë hidrosulfitin e natriumit

2. Nëse burimi i ujit nuk është i mjaftueshëm, përgatituni të kuptoni mjedisin dhe kushtet përreth dhe përdorni agjentët e shuarjes së zjarrit në mënyrë të arsyeshme, si pluhur i thatë, çimento, rërë e thatë

3. Spërkateni për të holluar gazin toksik

4. Për të transferuar sulfitin e padjegur të natriumit, bëni një rrip izolimi


Kontaktoni

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.

Kategoritë e nxehta