Të gjitha kategoritë
EN

Lajmet e industrisë kimike

home>Lajme>Lajmet e industrisë kimike

Një metodë për përgatitjen e një plastifikuesi për llaçet me përzierje të lagësht.

Koha: 2021-09-22 Goditjet: 13

Introduction to the Rongalit

RONGALIT C

Chemical Name:Sodium Formaldehyde Sulfoxylate

Chemical Formula: NaHSO2.CH2O.2H2O

C

Pesha molekulare: 154.12

Specific Gravity : 1.8

Vendi i origjinës: China (Mainland)

specifikimet:

Jo.Artikullindeks
1Content ofNaHSO2.CH2O.2H2O98.0 % Min
2Gjendja e tretshmërisëWater solution clear orslightly muddy
3SulfuriNuk lejohet prania e ngjyrës së zezë
4ErëA slightly leek odor

This article introduces a method of preparing a plasticizer for wet-mix mortar, which is related to the technical field of wet-mix mortar admixtures. Then add material A (hydroxyethyl acrylate, mercaptopropionic acid and soft water mix) and material B (Obtained by mixingsodium formaldehyde sulfoxylate/Sodium bisulfoxylate formaldehyde /rongalite with soft water), 16h maturation reaction at 2528℃, and then add soft water to dilute the product until the theoretical solid content of 40%, that is, to obtain the plasticizer.

The plasticizer obtained by this preparation method has longer setting time, better consistency loss rate and better water retention rate when applied to wet mix mortar, which is more convenient for construction.

Na Kontaktoni

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.