Kabeh Kategori
EN

Fluorida Natrium

Omah>Products>Fluorida Natrium

Fluorida Natrium

MF: NaF

Nomer CAS: 7681-49-4

Mol wt: 41.99

Penampilan: kristal putih utawa bubuk

KODE HS: 2826192010

Aplikasi:

1. digunakake minangka pestisida lan bakterisida ing tetanèn;

2. digunakake minangka pengawet kayu, agen perawatan banyu, pigmen keramik lan perawatan fluoride saka logam cahya

1 produk ditemokake

    Hubungi Kita

    Gabung lan dadi sing pertama ngerti babagan produk lan promosi paling anyar.

    Kategori panas