Kabeh Kategori
EN

Natrium Hydrosulfite

Omah>Products>Natrium Hydrosulfite

Natrium Hydrosulfite

Rumus kimia: Na2S2O4

Nomer Kas: 7775-14-6,

Mol wt: 174.108

Standar: Kelas Industri HG/T 2074-2011

Penampilan: Bubuk Kristal Putih

KODE HS: 28311010

Aplikasi:

Iki digunakake kanthi wiyar ing industri tekstil kanggo pewarnaan tong, reresik reduksi, percetakan, stripping lan pemutihan bahan tekstil.

1 produk ditemokake

    Hubungi Kita

    Gabung lan dadi sing pertama ngerti babagan produk lan promosi paling anyar.

    Kategori panas