Kabeh Kategori
EN

Sodium Sulphite Anhydrous

Omah>Products>Sodium Sulphite Anhydrous

Sodium Sulphite Anhydrous

MF: Na2SO3

Kemurnian: 90%, 93%, 96%

NOMER CAS: 7757-83-7

Mol wt: 126.04

Penampilan: bubuk kristal putih

KODE HS: 28321000

Aplikasi:

Agen pemutihan kanggo pulp kertas, Pengolahan banyu limbah, Agen pemutihan kanggo industri pertambangan, Stripper warna lan deoksidasi, Bahan Kimia Tambahan ing proses penyamakan

1 produk ditemokake

    Hubungi Kita

    Gabung lan dadi sing pertama ngerti babagan produk lan promosi paling anyar.

    Kategori panas