Kabeh Kategori
EN

Rongalite Lump / bubuk

Omah>Products>Rongalite Lump / bubuk

Rongalite Lump / bubuk

Rumus kimia: NaHSO.CH20.2H202.

Nomer CAS: 149-44-05.

Standar: HG/T2281-2006

Penampilan fisik: putih nubby utawa powdery solid

Jeneng Liyane: Sodium Formaldehyde Sulfoxylate

EINECS No.: 205-739-4

Aplikasi:

Digunakake minangka agen penangkap-werna ing industri percetakan lan pencelupan, aktivasi ing sintetik karet lan pemutih industri, penangkal racun Hg, Bi, Ba.

1 produk ditemokake

    Hubungi Kita

    Gabung lan dadi sing pertama ngerti babagan produk lan promosi paling anyar.

    Kategori panas