Kabeh Kategori
EN

Fluorida Natrium

Omah>Products>Fluorida Natrium

6377382
Natrium fluorida

Natrium fluorida


fitur

MF: NaF
Nomer CAS: 7681-49-4
Kode HS: 2826192010
Mol wt: 41.99
Penampilan: kristal putih utawa bubuk
paket: 25KG/50KG tas anyaman utawa minangka request pelanggan

1

aplikasi

1. digunakake minangka pestisida lan bakterisida ing tetanèn;
2. digunakake minangka pengawet kayu, agen perawatan banyu, pigmen keramik lan perawatan fluoride saka logam cahya

specifications

spesifikasi kanggo kelas industri

itemKelas industri
kandungan (NaF)≥98.0%
Materi sing ora larut banyu≤0.70%
Asam bebas (HF)≤0.10%
alkali bebas (Na2CO3)≤0.50%
sulfat (SO4)≤0.30%
Silikat (SiO2)≤0.50%
Kelembapan (H2O)≤0.50%


Product Related

Hubungi Kita

Gabung lan dadi sing pertama ngerti babagan produk lan promosi paling anyar.

Kategori panas