Kabeh Kategori
EN

Sodiun Formaldehida Suloksilat C Lumps

Omah>Products>Sodiun Formaldehida Suloksilat C Lumps

Sodiun Formaldehida Suloksilat C Lumps

Rumus kimia: NaHSO2.CH2O.2H2O

CAS No .: 149-44-0

Mol wt: 154.118

Penampilan fisik: putih nubby utawa powdery solid

Kode HS: 28311020

Aplikasi:

Digunakake minangka agen penangkap-werna ing industri percetakan lan pencelupan, aktivasi ing sintetik karet lan pemutih industri, penangkal racun Hg, Bi, Ba.

1 produk ditemokake

    Hubungi Kita

    Gabung lan dadi sing pertama ngerti babagan produk lan promosi paling anyar.

    Kategori panas