Kabeh Kategori
EN

Natrium Sulfite

Omah>Products>Natrium Sulfite

Natrium Sulfite

Jeneng: sodium sulfida

CAS NO.: 1313-82-2

KODE HS: 2830101000

Mol wt: 78.04

Penampilan lan karakter: serpihan kuning utawa abang, kanthi ambu ora enak

aplikasi:

1. Iki digunakake ing produksi pewarna belerang ing industri pewarna, lan minangka bahan mentah saka biru belerang.

2. uga digunakake minangka bantuan noda kanggo dissolving pewarna belerang ing printing lan dyeing industri.

3. kanggo hidrolisis mentahan rambute ndhelikake ing industri kulit, nanging uga kanggo preparation saka sodium polysulfide kanggo nyepetake kulit garing banyu alus kanggo bantuan.

4. Iki digunakake minangka agen masak ing industri kertas.

5. minangka denitrasi rayon lan nyuda isi nitrat ing industri tekstil.

6. Uga minangka bahan baku sodium thiosulfate, sodium polysulfide, pewarna belerang lan bahan liyane.

1 produk ditemokake

    Hubungi Kita

    Gabung lan dadi sing pertama ngerti babagan produk lan promosi paling anyar.

    Kategori panas