Kabeh Kategori
EN

Products

Omah>Products

Hc3cfd466d193450bbef90a51d5a3ce35p
Ferrous Sulfat

Ferrous Sulfat


fitur

Klasifikasi: Ferrous Sulfate
Penampilan: kristal monoklinik biru-ijo
MF: FeSO4 •7H2O
Kode HS: 2833291000
Standar Kelas: Kelas Pertanian, Kelas Industri
CAS No .: 7782-63-0
Packing: Net 25kgs, 50kgs tas anyaman plastik karo liner utama utawa minangka request pelanggan

aplikasi

Ing industri, ferrous sulfat utamane digunakake minangka prekursor kanggo senyawa wesi liyane. Iku agen ngurangi, kanggo ngurangi kromat ing semen.

specifications
Product Related

Hubungi Kita

Gabung lan dadi sing pertama ngerti babagan produk lan promosi paling anyar.

Kategori panas