Kabeh Kategori
EN

Warta Industri Kimia

Omah>News>Warta Industri Kimia

Aplikasi lan proses pangembangan sodium formaldehyde sulfoxylate

Wektu: 2021-07-09 Hit 240

Natrium sulfoksilat formaldehida (NaHSO2 · CH2O · 2H2O),

Uga dikenal minangka assodium formaldehyde sulfoxylate,

Jeneng barang: Rongalite C.

Iki minangka blok tembus putih kanthi titik lebur 64 ℃. Wis reducibility kuwat ing suhu dhuwur lan bisa fade kain dicelup.

Mulane, utamané digunakake minangka agen discharging ing industri printing lan dyeing, minangka agen bleaching ing sintesis karet lan industri gula.

Kanthi pangembangan lan aplikasi produk, ing taun-taun pungkasan, uga wis digunakake ing industri sabun lan perawatan medis minangka penangkal racun Hg, Bi, Ba.

Produksi rongalit umume nggunakake metode telung langkah tradisional, yaiku metode bubuk seng-sulfur dioksida-formaldehida.

Yaiku, belerang dioksida, bubuk seng, lan formaldehida digunakake minangka bahan mentah, lan belerang dioksida lan bubuk seng bereaksi dadi seng dithionite (ZnS2O4), lan banjur tambahan formaldehida, reduksi bubuk seng lan reaksi metatesis natrium hidroksida kanggo nggawe produk.

Produksi rongalite domestik uga nggunakake kerajinan tradisional sing kasebut ing ndhuwur. Produk kasebut utamane disedhiyakake menyang pasar domestik, lan sawetara diekspor menyang Asia Tenggara.

Apa sing kita kenalake yaiku proses anyar, yaiku, proses entuk produk saka natrium metabisulfit minangka bahan mentah liwat pengurangan bubuk seng lan tambahan formaldehida ing siji langkah.

Bahan mentah dikurangi lan ditambahake ing ceret sing padha, lan kabeh reaktan diowahi dadi produk, lan ora ana sampah.

Saliyane produk utama, uga ngasilake produk seng oksida murni kimia (99.5%).

Proses kasebut nduweni karakteristik proses sing cendhak, kahanan teknis sing stabil, investasi peralatan sing sithik lan operasi sing gampang.

Ing artikel sabanjure, aku bakal nuduhake proses produksi sing gegandhengan karo sodium formaldehida sulfoksilat.


Hubungi Kita

Gabung lan dadi sing pertama ngerti babagan produk lan promosi paling anyar.

Kategori panas