Kabeh Kategori
EN

Natrium Formate

Omah>Products>Natrium Formate

13
14
15
16
Format natrium
Format natrium
Format natrium
Format natrium

Format natrium


fitur

Jeneng produk: Sodium formate
CAS No .: 141-53-7
MF: HCOONa
Mol wt: 68.01
Katon: bubuk putih
Kemurnian: 92% Min, 96% Min
Kelas Standar: Kelas Industri

Packing: Net saben ing 25kg/50kg tas anyaman plastik diantrekake karo tas PE utawa minangka request pelanggan
Rincian Pangiriman: pangiriman cepet

aplikasi:

1. Digunakake minangka penyamakan Kulit agen, catalyzer, disinfector ing industri kulit, serves minangka uyah kamuflase ing cara chrome tanning.

2. Digunakake minangka bahan baku ing pabrik sodium hydrosulphite, asam format lan asam oksalat.


Kelas Standar: Kelas Industri

item

Keterangan

item

Keterangan

Format natrium

92%

Content

96%

Zat Organik

8%

Na2CO3

0.5%

Kandungan Fe

0.1%

NaOH

0.5%

Moisture

3%

NaCl

0.2%

Cloride

2%

Na2S

0.03%

katon

wêdakakêna putih

Water

0.6%

 






aplikasi

1. Digunakake minangka agen penyamakan Kulit, catalyzer, disinfector ing industri kulit, dadi uyah kamuflase ing cara penyamakan krom.
2. Digunakake minangka bahan baku ing pabrik sodium hydrosulphite, asam format lan asam oksalat.

specifications
itemKeteranganitemKeterangan
Format natrium≥92%Content≥96%
Zat Organik≤8%Na2CO3≤0.5%
Kandungan Fe≤0.1%NaOH≤0.5%
Moisture≤3%NaCl≤0.2%
Cloride≤2%Na2S≤0.03%
katonwêdakakêna putihWater≤0.6%


Product Related

Hubungi Kita

Gabung lan dadi sing pertama ngerti babagan produk lan promosi paling anyar.

Kategori panas