Kabeh Kategori
EN

Tembaga Sulfat Pentahydrate

Omah>Products>Tembaga Sulfat Pentahydrate

Ing sale kelas industri China nggunakake 98% Tembaga Sulfat

Ing sale kelas industri China nggunakake 98% Tembaga Sulfat


fitur
Product Description
1. Jeneng produk: Tembaga Sulfat Pentahidrat

2. Formula Kimia : CuSO4.5H2O

3. Bobot Molekul : 249.68

4. Kode Hs : 2833.250000

5. Penampilan Fisik : Biasane kristal biru 

 

item

Kelas Teknik

kelas elektronik

    Kelas Pertama

    Kelas loro

    CuSO4 • 5H2O%

    96min

    93min

    98min

    Asam bebas

    0.1max

    0.2max

    0.05max

    Cl-

    --

    --

    0.1max

    Materi sing ora larut banyu

    0.2max

    0.4max

    0.1max

    katon

    Kristal biru biru utawa ijo, ora ana impurities sing katon

 

Tembaga sulfat
 
Informasi Company
 Tim Penjualan Internasional Perusahaan

Pamilik:YangMing

179467048964681887__.jpg

About 

Pendhiri lan pemilik adol ZhuZhou RongdaChemical Co.,LTD.

Perusahaan iki adhedhasar perusahaan kimia terkenal Hunan MingQi Co., LTD, sing diadegake ing Agustus 2013. Miss Yang minangka wanita sing kerja keras banget sing nggawe prestasi gedhe karo tim perdagangan internasional babagan kinerja perusahaan. Wiwit taun pisanan tanpa pesenan nganti saiki kinerja perusahaan wis tekan 3 yuta dolar saben taun, amarga dheweke percaya banget dateng lan Quality iku sing paling penting.

 

Sales internasional

_.jpg

About

Wong-wong iki minangka dodolan internasional kita. Dheweke minangka tim enom sing positif banget lan kerja lengkap kanggo para pelanggan. Dheweke seneng banget kanggo ngrampungake kabeh masalah sing bisa ditemokake para pelanggan.

 

Tim kasebut yaiku Yangming, Kitty Dai lan Coco Hu dll.

 


Misi kita yaiku ngasilake kualitas kanthi rega sing cukup lan nawakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan.  

Pengalaman:

10 taun produksi

7 taun ngekspor

Didol:

Katutup liwat 60 negara

Luwih saka 1000 pelanggan 

Kemasan & Pengiriman

Packing: 25kg plastik senyawa tas anyaman karo liner polythene njero

937601474_955.jpgHT11jBoFS8aXXagOFbXP_.jpg

HT1eWpoFG4dXXagOFbXT_.jpg  

Layanan kita

  

Kenapa milih Rongda: 

--Produsen natrium sulfit anhidrat wiwit 2004. 
--Salah sawijining eksportir chamicals terkemuka ing China. 
--Panyimpenan gedhe yaiku port, China lan kerja sama karo produsen sedulur.
--Total solusi kanggo bahan kimia ing China, produk liyane upgrade. 
--ISO9001 punika persetujuan karo kualitas dhuwur. 
--Rongda minangka salah sawijining eksportir gedhe ing China, mitra sing bisa dipercaya. 


We welcome sampeyan ngunjungi pabrik kita ing sembarang wektu! !

aplikasi
specifications
Product Related

Hubungi Kita

Gabung lan dadi sing pertama ngerti babagan produk lan promosi paling anyar.

Kategori panas