sadaya Kategori
EN

Néng Oxide

Imah>produk>Néng Oxide

29
30
seng
Néng Oxide
Néng Oxide
Néng Oxide

Néng Oxide


Fitur

Product: Zinc oxide
1. Chemical formula: ZnO
2. Mol wt : 81.39  
3. Cas No.:1314-13-2       
4. HS Code: 28170010  
5. Standard: Q/CAKZ002-2012

6. Applications  : Zinc oxide is widely used in coatings, ceramics and pharmaceuticals

7.Package: Compound plastic woven bag with polyethylene liner, net weight 25kg or 50kg each.or as customers' request

barang

standar

Content of Zinc Oxide

Ceramic grade 99%min

Feed grade 95%min

Heavy Metal (Pb)

0.5% maksimal

0.005% maksimal

Kadmium (Cd)

0.01max

0.001% maksimal

Arsénic (As)

0.01max

0.001% maksimal

Water soluble substance

0.5% maksimal

0.5% maksimal

 

840C4EA32EF54F589E625EEE77C0E990B973E479CB5C4226AB277779CF8DE070

aplikasi

Dipaké pikeun karét, cet, enamel, kaca jeung industri kimia lianna.

spésifikasi
Produk Biomédis

Taros Kami

Gabung sareng urang janten anu pangpayunna terang ngeunaan produk pangénggalna urang sareng kompromi.

kategori panas