sadaya Kategori
EN

Sodium Sulphite Anhydrous

Imah>produk>Sodium Sulphite Anhydrous

未 标题 -1
natrium
90%
Natrium Sulfit anhidrat
Natrium Sulfit anhidrat
Natrium Sulfit anhidrat

Natrium Sulfit anhidrat


Fitur

1. Purity: 90%, 93%, 96%
2.CAS NO.: 7757-83-7
3.MF: Na2SO3
4.Appearance: bubuk kristal bodas
5.kode HS: 28321000
6. Mol wt: 126.04   

7. Aplikasi: agén pemutihan pikeun pulps kertas, perlakuan cai runtah, agén pemutihan pikeun industri pertambangan, stripper kelir sarta deoxidization, kimia bantu dina prosés tanning.

8.Package: Natrium sulfit dikemas dina beurat net 25kg plstic anyaman kantong jeung kantong batin palastik. atanapi sakumaha pamundut konsumén '25tons / 20'FCL.

barang

Kelas Téknologi

Kelas Téknologi

Na2SO3

≥96%

≥93%

Alkali bébas

0.4%

0.5%

beusi

0.005%

0.01%

Matéri Teu Leyur Cai

0.05%

0.1%

natrium sulfat (Na2SO4)

2.0%

1.5%

NaCl

0.5%

1%

 

 


aplikasi

Agén pemutihan pikeun pulp kertas, Pengolahan cai limbah, Agén pemutihan pikeun industri pertambangan, Warna stripper na deoxidization, Kimia Bantu dina prosés tanning

spésifikasi
barang
Kelas TéknologiKelas Téknologi
Na2SO3≥96%≥93%
Alkali bébas≤0.4%≤0.5%
beusi≤0.005%≤0.01%
Matéri Teu Leyur Cai≤0.05%≤0.1%
Natrium Sulfat (Na2SO4)≤2.0%≤1.5%
NaCl≤0.5%≤1%


Produk Biomédis

Taros Kami

Gabung sareng urang janten anu pangpayunna terang ngeunaan produk pangénggalna urang sareng kompromi.

kategori panas