sadaya Kategori
EN

Natrium Métabisulfit

Imah>produk>Natrium Métabisulfit

20
21
22
23
spésifikasi natrium metabisulfit
spésifikasi natrium metabisulfit
spésifikasi natrium metabisulfit
spésifikasi natrium metabisulfit

spésifikasi natrium metabisulfit


Fitur

1. CAS NO.: 7681-57-4
2. Mol wt: 190.10
3. Rumus kimia: Na2S2O5
4. Standar: Kelas Industri: HG / T2826-2008,
5. Penampilan fisik: bubuk kristal bodas.
Packing: 25kg / 50kg sanyawa palastik kantong anyaman kalawan polythene liner jero atawa sakumaha pamundut konsumén '

aplikasi

1.Mordant: percetakan jeung dyeing industri;
2.Agén Pemutihan: cai limbah/tékstil/bulir kertas/awi/kayu;
3.Rubber solidifying agén;
4.Hydrocarbon parfum aldehida: industri parfum.

spésifikasi
Produk Biomédis

Taros Kami

Gabung sareng urang janten anu pangpayunna terang ngeunaan produk pangénggalna urang sareng kompromi.

kategori panas