sadaya Kategori
EN

Tambaga Sulphate Pentahydrate

Imah>produk>Tambaga Sulphate Pentahydrate

Dijual kelas industri Cina nganggo 98% Tambaga Sulfat

Dijual kelas industri Cina nganggo 98% Tambaga Sulfat


Fitur
Panjelasan Produk
1. Product Name : Copper Sulfate Pentahydrate

2. Chemical Formula : CuSO4.5H2O

3. Molecular Weight : 249.68

4. Hs Code : 2833.250000

5. Physical Appearance : Usually blue crystals 

 

barang

Kelas Téknologi

éléktronik Kelas

    mimitina kelas

    Kelas Kadua

    CuSO4 • 5H2O %

    96min

    93min

    98min

    Asam bébas

    0.1max

    0.2max

    0.05max

    Cl-

    --

    --

    0.1max

    Matéri Teu Leyur Cai

    0.2max

    0.4max

    0.1max

    katingalian

    Bulao atawa héjo kristal biru, euweuh najis katempo

 

Tambaga sulfat
 
Sejenna Company
 Tim Penjualan Internasional Perusahaan

boga:YangMing

179467048964681887__.jpg

kira-kira 

Founder and sale owner of ZhuZhou RongdaChemical Co.,LTD.

This company is based on the famous chemical company Hunan MingQi Co.,LTD, established on Aug 2013. Miss Yang is a very hardworking lady who created a great achievement with her international trade team on company performance. From the first year without any orders to now the company performance has reached to 3 million dollars every year, because she strongly believes in kapercayaan jeung Quality are the most important thing.

 

Penjualan internasional

_.jpg

kira-kira

These people are our international sales. They are very excellent positive young team and full time works for customers. They are very happy to solve all problems that the customers may meet.

 

The team is Yangming, Kitty Dai and Coco Hu etc..

 


Misi kami nyaéta pikeun ngahasilkeun kualitas luhur kalayan harga anu lumrah sareng nawiskeun jasa anu pangsaéna pikeun konsumén urang.  

Pangalaman:

10 taun manufaktur

7 taun ékspor

Dijual:

Katutupan leuwih 60 nagara

Langkung ti 1000 konsumén 

Bungkusan & Pengiriman

Packing: 25kg compound plastic woven bag with inner polythene liner

xnumx_xnumx.jpgHT11jBoFS8aXXagOFbXP_.jpg

HT1eWpoFG4dXXagOFbXT_.jpg  

Services urang

  

Why choose Rongda: 

--Manufacturer of anhydrous sodium sulfite since 2004. 
--One of leading chamicals exporter in China. 
--Large storage is port, China and work with many brother manufacturers.
--Total solution for chemicals in China, more products are upgrade. 
--ISO9001 is approval with high quality. 
--Rongda is one of big exporters in China, your reliable partner. 


We welcome you visit our factory at any time! !

aplikasi
spésifikasi
Produk Biomédis

Taros Kami

Gabung sareng urang janten anu pangpayunna terang ngeunaan produk pangénggalna urang sareng kompromi.

kategori panas