Të gjitha kategoritë
EN

Lajmet Rongda

home>Lajme>Lajmet Rongda

Kompania jonë 20 tonë gungë të bardhë Rongalite po dërgohen në Pakistan

Koha: 2021-05-11 Goditjet: 1

On Auqust 23, our company's shipment rate is improving. Today, 20 tons of Junglet will be delivered to PakistanIn 2020, our company presents a good development trend. The number of shipments shows a steady upward trend.

NA KONTAKTONI

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.