Të gjitha kategoritë
EN

Lajmet Rongda

home>Lajme>Lajmet Rongda

40 tonë Rongalite po dërgohen në Pakistan dhe Tajlandë

Koha: 2021-05-11 Goditjet: 1

On June 12. the turnover rate of our company is increasing. Todav. 40 tons Rongalite will be sent to Pakistan and ThailandIn 2020. our company shows a good development trend. Under the influence of the Covid-19. the shipment yolume so far is still the same as the shiomenyolume from January to June 2019. t is expected that tntal shipments in the second half of the vear will increase by 20% compared with the second halfof 2019

NA KONTAKTONI

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.