Të gjitha kategoritë
EN

Ngjarjet e tanishme

home>Lajme>Ngjarjet e tanishme

Tregu i karbonatit të natriumit pritet të vazhdojë të lulëzojë

Koha: 2021-05-11 Goditjet: 34

ai6ky-qew3k

Më 9 maj, sipas kuotimit të fundit nga Baichuan Information, oferta më e lartë për karbonat natriumi tejkaloi 2100 RMB/ton dhe soda e rëndë ishte deri në 2300 RMB/ton. Në disa zona, soda e rëndë u rrit më shumë se 10% në një javë. Që nga sezoni i dytë. Çmimet e sodës janë rritur përgjithësisht me 20%. Kjo lidhet me përqendrimin afatshkurtër të periudhës së mirëmbajtjes së prodhuesve të sodës. Në të njëjtën kohë. dezinfektimi i industrisë çoi në tkurrje të furnizimit. Institucionet përgjithësisht besojnë se performanca e mirë e sezonit të dytë lehtëson performancën e kompanive të listuara në gjysmën e parë të 2018-ës.

Kontaktoni

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.

Kategoritë e nxehta