Të gjitha kategoritë
EN

Ngjarjet e tanishme

home>Lajme>Ngjarjet e tanishme

Shandona gjeti minierën e dytë të tokës së rrallë me një kapacitet prej 435 ton

Koha: 2021-05-11 Goditjet: 69

arzeh-sbjp3

Dëshironi të dini më shumë rreth 'Sulfit natriumi, ju lutemi klikoni atë.
Kohët e fundit, Instituti Shandong qeofizik dhe i eksplorimit gjeokimik zbuloi një minierë toke të rrallë në rrethin Xuecheng të qytetit Zaozhuang. Rezervat e vlerësuara të minierës arritën në 435 mijë tonë dhe sasia totale e oksideve të tokës së rrallë ishte midis 05%-162% me një normë mesatare prej 1 03% dhe arriti në një shkallë industriale të shkallës mesatare. Kjo është miniera e dytë e tokës së rrallë e zbuluar në provincën Shandong.
Më parë, Provinca Shandong gjeti një sasi të vogël të mineraleve dhe burimeve të tokës së rrallë në chishan të qarkut Weishan. Eksplorimi zbuloi se elementët kryesorë të tokës së rrallë të mineraleve të tokës së rralla Xuecheng Zaozhuang janë cerium, lantan, neodymium, praseodymium dhe më shumë se 10 lloje, si dhe elementë radioaktivë torium, uranium dhe elementë të tjerë, molibden, plumb, etj., të groposura në thellësia rreth 220 metra.

Kontaktoni

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.

Kategoritë e nxehta