Të gjitha kategoritë
EN

Ngjarjet e tanishme

home>Lajme>Ngjarjet e tanishme

aktivitete të organizuara të stafit

Koha: 2021-05-25 Goditjet: 23

Në fundjavë, kompania jonë organizoi aktivitete të stafit për të përmirësuar kohezivitetin midis punonjësve. Të gjithë morën një rol, dhe më pas secili ndau atë që ndodhi, nga ndarja e të gjithëve për të spekuluar të gjithë historinë, në mënyrë që të dyja të argëtoheshin, por edhe të përmirësonin aftësinë logjike të të gjithëve.


Kontaktoni

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.

Kategoritë e nxehta