Të gjitha kategoritë
EN

Ngjarjet e tanishme

home>Lajme>Ngjarjet e tanishme

Informimi i 22 majit e hënë

Koha: 2021-05-11 Goditjet: 10


amfrt-au9yuInformimi i 22 majit e hënë
1. China Korea relations have broken ice ? Lotte Mart Chinese website back online
2. In Gymnastics sub Asian individual event.China team has taken all five crown.
3. Oiland gas reform program officialy issued : orderhy release of oil and gas exploration and mining svstem.
4. Military :Chinese conquor new technology aircraft eve in the sky, thousands of fighter were directly upgraded.
5. LETY announced that Jia Yueting resigned from the general manager duties , as ful-time chairman of the company ,Liang Jun as general manaoer ofthe company

NA KONTAKTONI

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.