Të gjitha kategoritë
EN

Lajmet e industrisë kimike

home>Lajme>Lajmet e industrisë kimike

Disa KIPSSHILLA të vogla për #menaxhimin e kohës:

Koha: 2021-03-31 Goditjet: 1

Some small TIPS for #timemanagement :
1. Put a notebook on your desk to record important information whenever you call

2.Things that can be dealed within 2 minutes, deal with it immediately

3. If there is an important thing that takes a lot of time to complete, block social media and phone calls, reply the messages on social media and call back on the hour

4. Split the big goal into small goals that can be easily accomplished

图片 无 替代 文字

NA KONTAKTONI

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.