Të gjitha kategoritë
EN

Lajmet e industrisë kimike

home>Lajme>Lajmet e industrisë kimike

Disa këshilla të llogaritjes # kimike:

Koha: 2021-02-28 Goditjet: 1

disa #chemical calculation tips:
How to change the % to ppm ?
Answer : multiply by 10000
For example : 0.002% ×10000=20ppm

How to change the ZnO% to Zn%?
Answer: ZnO% ×0.81=Zn%
For example :ZnO 95% ×0.8025=Zn76.24%
As #ZnO molecular weight is 81, #Zn molecular weight is 65 , so 65/81=0.8025

图片 无 替代 文字

NA KONTAKTONI

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.