Të gjitha kategoritë
EN

Lajmet e industrisë kimike

home>Lajme>Lajmet e industrisë kimike

Sigurimi i Dyfishtë i Salt Lake "Potash + Salt Lithium" Rrit fitimin neto që të rritet ndjeshëm dhe pritet të rifillojë renditjen brenda vitit

Koha: 2021-05-11 Goditjet: 1

On the evening of March 30. Salt Lake Co. Ltd. released its 2020 annual report. During the reporting period, the company achieved a revenue of 14.016billion vian and a net profit of2 040 billion vuan attributable to shareholers of listed companies, a vear-on-vear increase of 104 45%.
As of the end of the reporting period, the company's net assets were 4.119 billion vuan. All kev indicators of the company have turned positive, and theability to continue operations has been fully restored. According to the Shenzhen Stock Exchange's stock listing rules, Salt Lake's risk warning can be. removed after the audited net profit of the most recent fiscal vear turns positive, and an application for listing resumption can be submitted to theShenzhen Stock Exchange.
The main reason for the substantial increase in the net profit of Salt Lake is that the "potash fertilizer lithium sat" dual business is working together.especialy the lithium carbonate business continues to usher in positive results.

NA KONTAKTONI

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.