Të gjitha kategoritë
EN

Lajmet e industrisë kimike

home>Lajme>Lajmet e industrisë kimike

Në Tremujorin e Parë, Fitimi Neto i Jinpu Titanium pritet të rritet me 1275% -1325%. Rritja e shitjeve të dioksidit të titanit

Koha: 2021-05-11 Goditjet: 1

On April 14. Jinpu Titanjum announced that its net profit for the first quarter would be 34.622.500 vuan to 35,881.500 vuan, a vear-on-vear increase o 1275% to 1325%. In the first quarter, the sales volume of the company's main product titanium dioxide increased compared with the same period last year the product sales price was raised several times, and the net profit increased.

NA KONTAKTONI

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.