Të gjitha kategoritë
EN

Lajmet e industrisë kimike

home>Lajme>Lajmet e industrisë kimike

kalciumformat

Koha: 2021-04-30 Goditjet: 1

#calciumformate
JO CAS: 544-17-2
Formular Weight : 130.0
appearance : white cystal powder
Properties: slightly hygroscopic, slightly bitter taste, slightly acetic acid smell
Storage method: Double-layered packaging, moisture-proof, transported as usual

Uses: #feedadditives , #calciumformate releases formic acid through biochemical effects in the animal body, effectively reducing the PH value of the gastrointestinal tract in the animal body, and playing the role of maintaining proper acid in the intestinal tract
# kimike图片 无 替代 文字

NA KONTAKTONI

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.