Të gjitha kategoritë
EN

Lajmet e industrisë kimike

home>Lajme>Lajmet e industrisë kimike

Pamja dhe vetitë: pluhur i bardhë kristali

Koha: 2021-03-31 Goditjet: 1

#sodimsulfite
Pamja dhe vetitë: pluhur i bardhë kristali
CAS: 7757-83-7
Melting point (℃): 150 (decomposition by dehydration)
Relative density (water = 1): 2.63
Molecular formula: Na2SO3
Molecular weight: 126.04 (252.04)
Solubility: easily soluble in water , insoluble in ethanol, etc.

Përdorimet e #sodiumsulfite
1. Reducing bleaching agent,
2. Në #printing   #dyeingindustry, it is used as a deoxidizer and bleaching agent for the scouring of various cotton fabrics. It can prevent the local oxidation of cotton fibers and affect the fiber strength, and improve the whiteness of the scouring product.

图片 无 替代 文字

NA KONTAKTONI

Bashkohuni me ne dhe jini të parët që dinë për produktet tona më të fundit dhe promovimet.