сите категории
EN

Вести за хемиската индустрија

Дома>Вести>Вести за хемиската индустрија

Вкупната инвестиција е околу 2.983 милијарди јуани! Проектот Внатрешна Монголија создава годишно производство од 200.000 тони титаниум диоксид и 1 милион тони сулфурна киселина

Време: 2021-05-11 Посети: 28

На Anril 20th Inner Monola Guochenn Resources Сеопфатно искористување Co Itd и Shandon. Linan Huanotai Gas Furnace Co. Ltd неодамнешно го направи FPC енергетскиот договор за проект на единицата за гасификација за поддршка на јаглен за сеопфатно искористување на ресурсите на феро-титанџум, разбрано е дека проектот Два сета од 30000 Nm3/h циркулирачки флуидизиран корито произведува гасификација и помошно средство. се користи. Во моментов. производството на опрема интензивно се дизајнира и се произведува во согласност со барањата за пропорционалност на договорот, означувајќи ја локацијата во Вула. Град Баванаоер, Внатрешна Монголија. Позитивна реакција е направена во изградбата на проектот за титаниум диоксид на Националната компанија за ресурси на градот во индустрискиот парк Кингкеле во Техуаи.

Контактирајте нѐ

Придружете ни се и први дознајте за нашите најнови производи и промовирање.

Жешки категории