сите категории
EN

Вести за хемиската индустрија

Дома>Вести>Вести за хемиската индустрија

Неколку мали СОВЕТИ за #менаџирање со времето:

Време: 2021-03-31 Посети: 25

Неколку мали СОВЕТИ за #менаџирање со времето:

1. Ставете тетратка на вашето биро за да снимате важни информации секогаш кога ќе се јавите

2. Работите што можат да се решат во рок од 2 минути, постапете веднаш со тоа

3. Ако има некоја важна работа за која е потребно многу време за да се заврши, блокирајте ги социјалните медиуми и телефонските повици, одговарајте на пораките на социјалните мрежи и јавете се на час

4. Поделете ја големата цел на мали цели кои лесно може да се постигнат


Контактирајте нѐ

Придружете ни се и први дознајте за нашите најнови производи и промовирање.

Жешки категории