сите категории
EN

Вести за хемиската индустрија

Дома>Вести>Вести за хемиската индустрија

натриум формалдехид сулфоксилат (ронгалит) прав и грутка ги имаат следните карактеристики

Време: 2021-05-29 Посети: 39

Натриум формалдехид сулфоксилат (ронгалит) прав и грутка ги имаат следните карактеристики:

1. лесно е да се влага егзотермни, 80 ℃ почна да се распаѓа, ослободување на H2S, треба да се исуши ниска температура складирање.

2. Кога температурата се зголемува до 110 ℃, натриум формалдехид сулфоксилат (ронгалит) прав и грутка целосно распаѓање, распаѓањето на формалдехид во молекулата објавена новороденче [H], намалување на моќта е ослабена

3. Натриум формалдехид сулфоксилат (ронгалит) прав и грутка се распаѓаат кога ќе се сретнат со оксидирачки агенс, како на пример со јод.

4. Натриум формалдехид сулфоксилат (ронгалит) прав и грутка треба да биде во алкална средина PH>8, кисела (гранична киселина PH>3) може да направи натриум формалдехид сулфоксилат (ронгалит) прав и грутка распаѓање на водород сулфид.


Контактирајте нѐ

Придружете ни се и први дознајте за нашите најнови производи и промовирање.

Жешки категории