Kabeh Kategori
EN

Natrium Karbonat

Omah>Products>Natrium Karbonat

1618815154292808
Natrium karbonat

Natrium karbonat


fitur

}UJ4N$8]DL_1N9WOUN2KINU

  1. Nomer Kode : 28362000
    2. Nomer 497-19-8
    3. Formula Molekul: Na2CO3
    4. Bobot molekul: 105.9
    5. Katon: Putih bubuk kristal
    Standar: Kelas Industri, Kelas Panganan
    Paket: 25kg/50kg tas anyaman utawa minangka panyuwunan pelanggan                                                                          

  2. aplikasi

        soda awu digunakake ing industri kimia, kaca-manufaktur, metal-lurgy, kertas-manufaktur, industri petro kimia etc.

item
specification
soda abu padhet
soda abu cahya
kandungan Na2CO3    %99.2% min
99.2min
NaCl%
0.7% max
0.7% max
Fe%
0.0035% max0.0035% max
Sulfat (SO4)%
0.03% max
0.03% max
%% Banyu ora larut
0.03% max0.03% max
Kapadhetan akeh g / ml
0.90min

Ukuran partikel (180um residu sieving%)
70.0% min


aplikasi

awu soda digunakake ing industri kimia, kaca-manufaktur, metalurgi, kertas-manufaktur, industri petro kimia etc.


specifications
itemSoda awu kandhelSoda awu cahya
Total Alkali (Pecahan Mutu Na2CO3 Dasar garing)%≥99.2≥99.2
NaCl(Pecahan Mutu NaCl Basis Kering)%≤0.7≤0.7
Fe(Kualitas Fraksi Fe basis garing)%≤0.0035≤0.0035
Sulfat (Frakksi Mutu SO4 Basis Kering)%≤0.03≤0.03
%% Banyu ora larut≤0.03≤0.03
Kapadhetan akeh g/ml≥0.9
Ukuran partikel (180um residu sieving%)≥70.0


Product Related

Hubungi Kita

Gabung lan dadi sing pertama ngerti babagan produk lan promosi paling anyar.

Kategori panas